Despre Companie

 

Daxin – compania din Republica Moldova ce a reusit sa se ridice in momentul actual la cele mai inalte standarde de calitate in privinta importului, furnizarii, prelucrarii, valorificarii pietrei naturale

Daxin este principalul importator din zonele Europei si altor continent. Lucram cu cele mai importante cariere de piatra, din Spania, Grecia sau Turcia.. Dezvoltind parteneriate cu companii de renume ce folosesc utilaj de extractive performant si in state precum India, Pakistan sau Ucraina.

Ca material pe care natura il ofera cu generozitate, piatra este rezistenta, dar si greu de prelucrat, finisat si montat.

Importanta si trainicia structurilor din piatra, se datoreaza faptului ca produsele rezultate se folosesc cu succes. Un indiciu clar al calitatii pietrei naturale.

Cromatica pe care o ofera, piatra naturala este in permanenta de actualitate. Desene unice, irepetabile, obtinute prin combinatii de color. Este necesar sa facem alegerea perfecta  pentru ambientarea locuintei noastre, a spitalului de lucru sau constructia cladirilor.

In timp, au fost diversificate metodele de a aborda munca cu piatra. De aici si marea diversitate a produselor care se pot realiza.

 

 

 

Resursele naturale si tehnologiile de ultima ora ne-au permis sa lucram cu o gama variata de produse din marmura, granit, travertine, onix, dolomit, calcar sau alte asortimente.

Pietrele naturale pot fi livrate sub forma de placaje, de diverse dimensiuni si grosimi, sau in lastre, din care noi obtinem produsele solicitate: glafuri, blaturi, polite, trepte.

Diversitatea materiilor prime, capacitatea de productie proprie si contractile de colaborare dintre Daxin si alte companii recunoscute pe plan international ne permit sa va garantam lucrari de exceptie.

Usurinta cu care poate fi combinata piatra cu un orice alt tip de material reprezinta un avantaj, indifferent ca vorbim de combinatii cu lemn, metal, stical, chiar si cu pietre pretioase.

Cerintele fiecarui client sint deosebit de importante pentru compania Daxin. Impreuna analizam cu atentie propunerile acestora. Fiecare model de piatra are semnificatia sa. Iar pentru a obtine produsul dorit, modelele si dimensiunile placilor se pot stabili la comanda. Poate fi unicat sau poate fi model de serie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punem accent pe inovatie. Am implementat cea mai noua tehnologie la Standarde Europene pentru a realiza o excelenta prelucrare si valorificare a rocilor. Utilajul performant folosit ofera posibilitatea de modelare si taiere in piatra. Comenzile sunt preluate computerizat, iar procesul de modelare si taiere se face automat. In acest fel imbinarile perfecte aduc design-ul la rang de arta.

 

 

Ca si avantaje ale tehnologiei implementate, mentionam : calitatea lustruirii canturilor, realizarea dintr-o singura bucata a blaturilor, glafurilor, ceea ce inseamna  si folosirea minima a chiturilor de rosturi si un plus de valoare estetica.

Actuala tehnologie moderna dispune de personal calificat in domeniu, ceea ce ii confera posibilitatea de a realiza produse competitive din marmura, granit sau alte roci, pentru a obtine in final, distinctia personalitatii dumneavoastra.

Datorita experientei si profesionalismului, Daxin a ajuns una dintre cele mai importante companii de profil care activeaza pe piata moldoveneasca in domeniul rocilor naturale decorative pentru constructii si amenajari exterioare, asigurind servicii complete in domeniu : consultanta in alegerea materialelor, proiectare, prelucrare, montaj, intretinere sau reconditionare a suprafetelor de piatra naturala.

Impreuna  stabilim la comanda modele si dimensiuni pentru a obtine :

 

  • Scari interioare si exterioare : drepte, curbe, balansate

  • Pardoseli din placaje sau mosaic venetianț

  • Placi pentru placari vertical : lambriuri, socluri, fatade

  • Blaturi pentru mese, bucatarii, baruri

  • Glafuri pentru ferestre

  • Elemente functionale : seminee, fintini arteziene, corpuri de iluminat

  • Monumente, coloane, statuete

 

 

 

 

Conditiile impuse cladirilor de a fi cit mai placate, estetice sunt asigurate prin realizarea unor finisaje interioare si exterioare corespunzatoare si de calitate. O  modalitate de a placa constructiile o reprezinta utilizarea pietrei natural.

Daca v-ati cumparat sau construit o resedinta noua fie ca este de locuit, de vacanta, sau orice alt tip de cladire, din sectoarele variate ale pietei : residential, commercial, office, hotel, etc. noua dumneavoastra achizitie va avea nevoie de finisajele/amenajarile interioare corespunzatoare. Prezentarea marmurei in amenajarea si ambientarea spatiilor ofera o nota de eleganta si rafinament deosebita, apreciata de orice generatie peste oricite generatii.

Pentru a evidentia frumusetea naturala a pietrelor, punem la dispozitie o echipa care sa asigure montajul materialelor, atit cele naturale , cit si composite. Executam masuratori pentru o stabilire cit mai exacta a necesarului de material.

Avind in vedere ca acest domeniu este unul specializat, venim in intimpinarea dumneavoastra, cu arhitecti, constructori sau designer pentru a va impartasi experienta noastra si a va furniza informatii de specialitate utile colaborarii noastre.

Piatra naturala reprezina tentatia oricarei personae care doreste sa aduca naturalul si firescul, luxul si eleganta in ambientul sau. Prin cromatica pe careo ofera, piatra naturala este in permanenta de actualitate.

Desene unice, irepetabile, obtinute prin combinatii de culori ce dau unicitatea pe care o cautam fiecare dintre noi pentru ambientarea locuintei noastre, a spatiului de lucru, a cladirii pe care o construim.

 

  

 

  

 

Apelati cu incredere la serviciile noastre profesionale de prelucrare si vinzare a marmurei, granitului si a altor roci natural. Compania Daxin va garanteaza seriositate si produse de inalta calitate.

Vino la consultantii nostril in Chisinau, str. Milesti 12/2, sau suna la tel.: 22 12 56, mobil 069 99 38 38

 

Găsiţi-ne pe:
Elaborat de: